Мило для рук Shutran Bar Soap 170 g

1.280,00

Доступно за замовленням

Артикул: 5711500-1 Категорія:

Мило для рук

Shutran Bar Soap 

 

Мыло Shutran® Bar Soap з чистим деревним ароматом та кремовою піною дарує шкірі м’якість, гладкість та свіжість. Воно створене спеціально для чоловіків, але підходить для сім’ї. Це кускове мило на 100% рослинній основі, що містить натуральні інгредієнти та ексклюзивну суміш ефірних олій Shutran® від Young Living, ретельно очищає шкіру без пересушування. Активоване вугілля, що входить до складу, надає милу насичений сірий колір і забезпечує дезодоруючий ефект.

Мило Shutran не містить штучних барвників або ароматизаторів, парабенів, продуктів нафтохімії та сульфатів. ® Воно підходить для веганів та всіх типів шкіри.

Склад: Пальмітат натрію, пальмовий кернелат натрію, вода, гліцерин, оливкова олія Olea europaea, олія ши, олія гілок/сосни/деревини блакитної ялини Pica pungens *, олія хіноки Chamaecyparis obtusa*, олія з насіння ягід годжі Lycium barbarum, олія жожоба Simmondsia chinensis, олія з квіток полину Artemisia pallens*, олія з кори кедра Cedrus atlantica*, олія лаванди u зі шкірки лимона Citrus limon*, вугілля, олія з хвої чорної ялини Picea mariana*, екстракт з листя алое Aloe barbadensis, екстракт з листя розмарину Rosmarinus officinalis* leaf extract.

Спосіб застосування:

Спінити, потім ретельно змити. Проведено дерматологічні випробування. Зберігати в прохолодному місці, далеко від прямих сонячних променів. Чи не для внутрішнього використання. Увага: уникати влучення в очі. Якщо трапився випадковий контакт з очима, промийте очі великою кількістю чистої, прохолодної води протягом декількох хвилин.

Якщо виникло почервоніння та роздратування на руках, припиніть використання засобу

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Мило для рук Shutran Bar Soap 170 g”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артикул: 5711500-1 Категорія:
Кошик