Харчова добавка жувальна для дітей KidScents MightyZymeYoung Living 90шт

2.370,00

Доступно за замовленням

Артикул: 325908-1 Категорія:

Харчова добавка жувальна для дітей

KidScents MightyZyme

Підтримує активність дітей. Розроблено для дітей віком від 6 років. Приймати по 1 таблетці 3 разів у день перед їжею. Дітям від 3 до 6 років приймати по 1/2-1 таблетці, за необхідності подрібненої та змішаної з пюре або йогуртом. Добавка із чудовим ягідним смаком містить порошок кореня моркви та олія м’яти перцевої.
Харчова добавка KidScents MightyZyme із смаком ягід рекомендується для дітей віком від 6 років. Приймати по 1 жувальній пігулці 3 рази на день перед їжею. Дітям від 3 до 6 років приймати по 1/2-1 таблетці, за необхідності подрібненої та змішаної з пюре або йогуртом. Упакована у зручний водонепроникний контейнер для підтримання свіжості. Не потрібно зберігати у холодильнику.
Підсолоджувач (сорбітол), декстрати (декстроза, олігосахариди), барвники (карбонат кальцію), сполучний агент (мікрокристалічна целюлоза), ягідний ароматизатор, ліпаза, порошок листя люцерни (Medicago sativa), протилежні речовини (стеарат магнію) (стеаринова кислота), яблучний порошок, амілаза, протеаза 4.5, екстракт ананаса, порошок кореня моркви (Daucus carota sativa), пептидаза, фітаза, протеаза 6.0, протеаза 3.0, олія м’яти перцевої (Mentha piperita) , целюлаза.
*100% чиста ефірна олія.
Запобіжні заходи:
немає протипоказань
зберігати у сухому, прохолодному місці
зберігати у недоступному для дітей місці
не піддавайте впливу високих температур та прямих сонячних променів
якщо ви вагітні – проконсультуйтеся з лікарем

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Харчова добавка жувальна для дітей KidScents MightyZymeYoung Living 90шт”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Артикул: 325908-1 Категорія:
Кошик